NEK

Rekisteriseloste

Laatimispäivämäärä 28.8.2017

1. Rekisterinpitäjä
Närpiön Erikoisvaunut NEK Oy (Y-tunnus: 0800192-1), Lillåvägen 47, 64610 Ylimarkku
e-mail: info(at)nek.fi, puh. 010 322 0470

 

2. Yhteyshenkilö
Sanna Hakala, sanna.hakala(at)nek.fi, 046 920 4695

 

3. Rekisterin nimi
NEK Oy verkkokaupan asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteiden hoitamiseksi, ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Lisäksi henkilötietoja käytetään rekisterinpitäjän markkinointiin, jos rekisteröity on antanut luvan sähköiseen markkinointiin. Rekisteröidyllä on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista.

 

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja; henkilön käyttäjätunnus, etu- ja sukunimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria, yrityksen nimi ja y-tunnus.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot tallennetaan rekisteriin asiakkaan tilauksen yhteydessä antamien tietojen perusteella. Osa tiedoista voidaan saada asiakkaan kirjautumisen ja uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin ja tietokannan tietoihin pääsevät käsiksi vain henkilöt, joille on myönnetty siihen käyttöoikeus, tunnus ja salasana. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja salasanoin.

 

9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut henkilötietonsa ja vaatia virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen korjausta tai poistamista. Rekisteröity voi kieltäytyä rekisteritietojen pohjalta häneen kohdistuvasta markkinoinnista ilmoittamalla siitä kirjallisesti rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle.