NEK

Muut korit

Jakelukorit

Valitse mikä korityyppi sopii parhaiten Sinun liiketoimintaasi. Pullakori, kuivatavaran jakeluauto, kokosivun avattava tai sivuovellinen kori, lääkejakeluauto, tai muuttoauto. Autona Ford Transit, DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Renault, Scania, Volkswagen, tai Volvo. Me huolehdimme siitä, että saat toimintaasi varten hyvän ja toimivan paketin.

 

 

Minicargo (kevyt kuorma-auto)

4…7 tn NEK jakeluautot kevytkuorma-auto luokkaan on toteutettu isompien kuorma-autojen lujuustekniikalla, säilyttäen maksimaalisen kantavuuden. Yksi Minicargon suosittu sovellus on leipomotuotteiden kuljetuksessa käytettävä Pullakori.

 

Umpikorit

NEK umpikorit, sivu-ovilla on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Valitse Sinulle parhaiten sopiva kokoluokka ja varustelu.

 

Muuttoautot

NEK muuttoautot varustellaan toiveittesi mukaisesti, riippuen mitä ja minne kuljetat. Pehmennetyt seinät antavat lisäturvaa herkille tavaroille.

 

NEK FNA

Luokiteltu NEK FNA-kori on tehty kestämään ja pitämään lämpötilan oikeana. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

 

Lääkekuljetuskorit

NEK lääkekuljetus-korit (NEK Sure Heat) takaavat, että lääkkeet kulkevat perille saakka niille vaadituissa lämpötiloissa. Keskuslukitus lisää turvallisuutta.

IN-luokitellut kylmäkorit

Kun et tarvitse luokitusta juuri nyt, mutta haluat varautua siihen, IN-luokiteltu kori on ratkaisu Sinun tarpeisiisi. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

 

Muut kylmäkorit

Mitä tahansa kylmäkuljetus- tai kylmävarastointitarpeesi ovatkin, meillä on siihen ratkaisu. Tietysti Suomen ja fysiikan lakien puitteissa. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

Rahtikontit

NEK vaihtolavakontit ja jalkalavakontit on suunniteltu kestämään. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

Vaihtolavakontti

Valitse mikä korityyppi sopii parhaiten Sinun liiketoimintaasi. Jalkalavakontti, koukkulavakontti, vaihtolavakontti, ATP luokiteltu kontti, ADR EX II, tai ADR EX III kontti. Me huolehdimme siitä, että saat toimintaasi varten hyvän ja toimivan paketin.

 

Lämpösäädellyt kontit

Lämpösäädellyt NEK vaihtolavakontit ja jalkalavakontit mahdollistavat kylmän ja lämmön säätelyn haluamissasi rajoissa. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

ADR EX II ja EX III kontit

Vaativiin käyttö-olosuhteisiin suunnitellut ja luokitellut EXII ja EXIII kontit kestävät kovaa käyttöä. Yksityiskohdissa on huomioitu kuljetusten turvallisuus. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

Ota yhteyttä myyntiimme

Tero Saari

Myynti Suomi

tero.saari@nek.fi

050 367 5124