NEK

Jakeluratkaisut

Jakelukorit

Valitse mikä korityyppi sopii parhaiten Sinun liiketoimintaasi. Pullakori, kuivatavaran jakeluauto, kokosivun avattava tai sivuovellinen kori, lääkejakeluauto, tai muuttoauto. Autona Ford Transit, DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Renault, Scania, Volkswagen, tai Volvo. Me huolehdimme siitä, että saat toimintaasi varten hyvän ja toimivan paketin.

 

 

Minicargo kevytkuorma-auto

4…7 tn NEK jakeluautot kevytkuorma-auto luokkaan on toteutettu isompien kuorma-autojen lujuustekniikalla, säilyttäen maksimaalisen kantavuuden. Yksi Minicargon suosittu sovellus on leipomotuotteiden kuljetuksessa käytettävä Pullakori.

 

Sivuovelliset korit

NEK:in, sivu-ovilliset korit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Valitse Sinulle parhaiten sopiva kokoluokka ja varustelu.

 

Muuttoautot

NEK muuttoautot varustellaan toiveittesi mukaisesti, riippuen mitä ja minne kuljetat. Pehmennetyt seinät antavat lisäturvaa herkille tavaroille.

 

NEK FNA

Luokiteltu NEK FNA-kori on tehty kestämään ja pitämään lämpötilan oikeana. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

 

Pharma lääkekuljetuskorit

Pharma lääkekuljetus-korit takaavat, että lääkkeet kulkevat perille saakka niille vaadituissa lämpötiloissa. Keskuslukitus lisää turvallisuutta.

IN-luokitellut kylmäkorit

Kun et tarvitse luokitusta juuri nyt, mutta haluat varautua siihen, IN-luokiteltu kori on ratkaisu Sinun tarpeisiisi. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

 

Muut kylmäkorit

Mitä tahansa kylmäkuljetustarpeesi ovatkin, meillä on siihen ratkaisu. Varustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset.

 

Ota yhteyttä myyntiimme

Tero Saari

Myynti Suomi

tero.saari@nek.fi

050 367 5124

Myynti 0503675124 After sales 0504110077
Ota yhteyttä ›