Toimitusehdot

Yleistä

Närpiön Erikoisvaunut NEK Oy (Y-tunnus 0800192-1) myy verkkokaupassaan materiaaleja ja komponentteja yritysten välisenä kauppana Pohjoismaissa.

Tilaajille annetaan hakemuksesta verkkokaupan tunnukset. Tilaajan tunnusten käyttäjien tulee olla täysi-ikäisiä ja oikeutettuja käyttämään tilaajan oikeuksia. Tilaaja vastaa kaikista tunnustensa käyttäjien tekemistä sitoumuksista. Verkkokaupasta ostamiseen vaaditaan Y-tunnus. Muut kuin yritykset voivat tilata kaikkia luettelon materiaaleja ja komponentteja ottamalla yhteyttä suoraan After Sales yhteyshenkilöön.

Tilaamalla tuotteen Närpiön Erikoisvaunut NEK Oy:n verkkokaupasta hyväksyt voimassa olevat ehdot ja lupaudut noudattamaan niitä.

Tuotteet ja hinnasto

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv. 24%). Toimituskulut eivät sisälly hintoihin. Tilaukseen lisätään laskussa pakkaus- ja rahtikulut, ellei toimitus tapahdu tilaajan rahtisopimuksen puitteissa, jolloin rahtikustannuksia ei sisällytetä laskuun.

Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin mm. hintojen ja tuoteluettelon osalta, sekä oikeuden kaupan perumiseen hintavirheen kohdalla. NEK Oy ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvista vahingoista.

Tilaaminen ja maksaminen

Materiaaleja ja komponentteja voi tilata joko verkkokaupan kautta, kun Sinulla on käyttäjätunnukset, tai ottamalla yhteyttä After Sales yhteyshenkilöömme.

Kaikki verkkokaupan toimitukset laskutetaan erikseen tilaajalta. Tarkistamme tilaajan maksukäyttäytymishistorian käyttäjätunnuksien myöntämisen yhteydessä.

Kaikki tilaukset ovat sitovia niiden tekohetkestä alkaen ja tilausta ei voi purkaa ilman painavaa syytä. Tilaajien tiedot ja ostohistoria tallennetaan NEK Oy:n asiakasrekisteriin, josta tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Maksuehto on 14 pv netto, toimituspäivästä lukien.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan joko posti- tai rahtipakettina riippuen niiden koosta ja laadusta. NEK Oy valitsee sopivimman toimitustavan jokaiselle lähetykselle erikseen.

Tilaaja on vastuussa toimituskuluista. Halutessaan tilaaja voi käyttää omaa rahtipalveluaan. Tässä tapauksessa siitä on ilmoitettava ajoissa, mielellään heti tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika vahvistetaan tilaajalle tilauksen käsittelyn jälkeen, jonka yhteydessä informoidaan myös mahdollisista jälkitoimituksista. Tilaukset käsitellään arkipäivisin työaikana.

Reklamaatio, palautusoikeus ja takuu

Tilaajalla on oikeus reklamoida toimituksesta ja palauttaa tavarat, jotka eivät ole tilauksen kuvausten mukaisia, tai ne eivät toimi kuvatulla tavalla. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tavaroita, jotka ovat tuotekuvauksien mukaisia.

Emme vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista. Rahtivauriotapauksissa edellytämme, että tilaajalla on voimassa oleva tulevan rahtitavaran kuljetusvakuutus tai jokin muu menettelytapa, joka korvaa rahtivauriot. Rahtivaurioituneen tavaran tilalle toimitetaan uudet tavarat uuden tilauksen kautta.

Kaikilla toimitetuilla tavaroilla on takuuehtojemme mukainen 12 kk:n takuu.