After Sales

NEK Oy:n verkkokaupassa myydään yrityksen omissa tuotteissa käytettäviä materiaaleja ja komponentteja. Materiaalit ja komponentit sopivat kuitenkin sellaisenaan useiden muidenkin valmistajien korjaustarpeisiin. Verkkokaupan tuotteista löydät myös korvaavan tuotteen aikaisemmin käytössä olleiden materiaalien tarpeisiin, mikäli ko. materiaali on vuosien mittaan poistunut tuotannon varastosta.

NEK:in verkkokauppa palvelee yhteistyökumppaneitamme, joille on annettu käyttäjätunnukset.
Käyttäjätunnukset ja muut täsmentävät tiedot After-Sales yhteyshenkilöiltämme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin kysymyksiisi. Ota yhteyttä 

Sandwich -elementit 

Katso " Kuorma-autojen korilevyt " -valikosta lisätietoja.

Runkorakenne

Kaikki materiaalit ja komponentit, jotka kiinnittyvät välirunkorakenteeseen. Varsinaiset välirungot voit tilata erikseen suoraan After Sales -yhteyshenkilöltä.

Sivu- ja takakarmin osat

Ruostumattomat karmiprofiilit ja komponentit, sekä sivu- ja takakarmirakenteisiin liittyvät muut komponentit. Profiilipituudet on annettu kunkin materiaalin tarkentavissa tiedoissa.

Alumiiniprofiilit

Lv-eloksoidut alumiiniprofiilit antavat kaikille rakenteille niiden viimeistellyn ulkonäön. Profiilipituudet on ilmoitettu kunkin materiaalin tiedoissa.

Kuormasidonta

Alkuperisillä kuormasidonnan materiaaleilla varmistat että kuormasidonnan määräykset täyttyvät ja kuljettaminen on turvallista. Yksittäisten erikoisratkaisujen materiaalit saattavat puuttua valikoimasta, mutta saat vastaukset niitä koskeviin kysymyksiin ottamalla yhteyttä After Sales -yhteyshenkilöön.

Ovien osat

Tässä osiossa sivu- ja takaovien, sekä takalipan kaikki materiaalit ilman karmimateriaaleja, jotka löydät omasta osiostaan.

Kumiprofiilit

Kaikki kumiset muotoprofiilit ovat metritavaraa. Materiaali EPDM ShA 70±5. Osassa muotoprofiileista on valmiiksi asennettu tarranauha kiinnitystä varten.

Lamput ja muut sähkökomponentit

Kaikki uusimmat lamput ovat LED tekniikalla varustettuna. Ulkoiset valot ovat myös kaikki multivolttisia, eli käyvät sekä 12 V:n, että 24 V:n järjestelmiin. Kaikkien vanhempien korien varaosatarpeet täytetään uusilla LED lampuilla.

Sähkökomponenteissa innovatiivisia ratkaisuja, joilla asennusaikaa ja toimintavarmuutta on parannettu. Toimivat myös yksittäisasennuksissa. Pyydä tarvittaessa tarkentavia tietoja After Sales -yhteyshenkilöltä.

Muut komponentit

Komponentit, jotka eivät selvästi lukeudu johonkin luettelomme ryhmään on tuotu muihin komponentteihin. Tutustu ja pyydä tarvittaessa lisätietoja.

Liimat ja tiivistemassat

Käytämme pääasiassa MS-polymeeripohjaisia liima- ja tiivistemassoja niiden ylivoimaisten teknisten ominaisuuksien ja niiden isosyanaattivapauden vuoksi.